Wonen in de Villa

Villa Hooghe Heide kenmerkt zich door haar kleinschaligheid, de huiselijke sfeer en privacy. We werken met een vast team van professionals dat 24 uur per dag voor de bewoners klaar staat. Hierdoor creëren wij een omgeving van veiligheid en rust.

Onder de kap van de Villa bevinden zich, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede etage, 21 huur studio’s en appartementen vanaf 35 m2 allen voorzien van een pantry en eigen sanitair.

Begane grond en eerste verdieping hebben beiden in het midden van de etage een grote woonkeuken en aangrenzend een living waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en naar wens kunnen verblijven. Op beide etages is er een gezellig zitje rond de haard en de inrichting van de woonkeuken en huiskamer is gericht op – mits gewenst- gezamenlijk gebruik van de maaltijden.

Kralenketting maken, een gezamenlijke activiteit in de living

Een personenlift verbindt de woonetages en het souterrain, waar zich een wellness-center, een ruimte voor fysiotherapie en bewegingsoefening, en overige faciliteiten bevinden.

Kom virtueel op bezoek in de Villa!

Uw appartement persoonlijk ingericht

Verhuizen is een stuk leuker als je terecht komt in je eigen omgeving! In Villa Hooghe Heide kunt u uw appartement naar eigen inzicht inrichten. Dat voelt vertrouwd en veilig.

Wat zijn de mogelijkheden?

Hospitality

Onze koks verzorgen dagelijks in de avond vers bereide maaltijden met een glaasje wijn bij het diner. De medewerkers van de keuken verzorgen dagelijks de koffie, thee en versnaperingen. samen met de zorgmedewerkers is er aandacht voor de juiste afstemming gericht op vocht en voeding.

Heeft u in de avond behoefte aan een sandwich, een zoutje of stukje kaas dan wordt hiervoor gezorgd.

Facilitaire diensten

Het linnengoed en de persoonlijke was wordt in de Villa verzorgd. De vaste medewerkers van de huishoudelijke dienst zorgen wekelijks voor een schoon en frisse persoonlijke omgeving, tevens verzorgen zij de algemene ruimten. Dagelijks wordt na uw persoonlijke verzorging uw toilet en wastafel gereinigd.

De facilitaire diensten staan ter beschikking van onze bewoners en de meeste diensten zijn in het woon- en hospitality tarief inbegrepen.

Omgeving van de Villa

De Villa is gelegen aan een authentiek laantje, het is een deel van de vroegere Heideweg. De Heideweg vormde de verbindingsweg tussen Hoogland en Hooglanderveen. Dit verklaart de herkomst van de naam van de Villa.

De Villa straalt klasse, vriendelijkheid en warmte uit. De architect is uitgegaan van een ontwerp welke in de sfeer van het oude landschap met boerderijen goed tot zijn recht komt. Dit gedeelte van Kattenbroek heeft als thema de Boerderijkamer meegekregen. Ook de tuinen rond de Villa zijn naar dit inzicht ontworpen.

Meer weten over de omgeving?

Neem een kijkje binnen

Tip: Als u een tablet of computer tot uw beschikking heeft is de virtuele tool makkelijker te bedienen.

  • Gebruik het vierkantje rechtsboven om naar volledige schermgrootte te gaan;
  • Sleep over het beeld om rond te kijken;
  • Klik op het beeld om daar naartoe te bewegen;
  • Aan de rechterkant kunt u een verdieping hoger of lager gaan door op 1, 0, of -1 te klikken.