Kostensamenstelling

De vergoeding voor het wonen in de Villa is te onderscheiden in een woon-en hospitality bijdrage en geïndiceerde zorg. In de geïndiceerde zorg wordt een klein gedeelte van de persoonlijke huishoudelijke zorg meegenomen. ( dagelijks het bed opmaken, douche opruimen, verzamelen van de was, en bij VPT ook een kleine maaltijdvergoeding).

Woon- en hospitality bijdrage

De vergoeding voor wonen en hospitality verschilt per kamer, afhankelijk van grootte en ligging. Wij beschikken over kamers vanaf 38 m2 waarbij sommige zijn voorzien van een aparte slaapkamer.

Inbegrepen zijn huur, onderhoud, abonnementen op televisie, telefoon en internet, alarmsysteem, 24-uurs aanwezigheid van zorg, maaltijden, koffie en thee, gebruik van algemene ruimten, de tuinen en het terras, wassen en strijken van kleding, etc.
Diensten in huis zoals; Pedicure, kapper, schoonheidsbehandelingen, tandarts, huisarts en fysiotherapeut.
Kleine technische ingrepen worden indien mogelijk intern opgelost.

Geïndiceerde zorg

De meeste bewoners van de Villa beschikken over een CIZ-indicatie voor de WLZ.
Indien u niet beschikt over een zorgindicatie maar wel een zorgbehoefte hebt, dan is de locatie manager u graag van dienst. Hij kan u verder helpen met de indicatie aanvraag bij het CIZ. Deze indicatie garandeert dat de zorgverlening wordt vergoed vanuit de WLZ.
Wij leveren zorg op basis van PGB of ZIN (VPT). De locatiemanager informeert u graag hoe dit kan worden ingezet.

De wettelijke criteria voor het vaststellen van de aangevraagde zorg zijn op te vragen bij het ministerie van VWS, digitaal via de website van VWS en https://www.ciz.nl/.

CIZCentrum voor Indicatiestellingen Zorg
WLZWet Langdurige Zorg
PGBPersoonsgebonden budget
VPTVolledig pakket thuis
ZINZorg in natura
CAKCentraal administratiekantoor
WMOWet Maatschappelijke Ondersteuning
Papierwerk tekenen